Visual

Fijne herfstvakantie!

We hopen dat iedereen lekker kan genieten van de aankomende herfstvakantie. Leerlingen hebben de week van 24 oktober vrij. Tijd om weer op te laden na al het harde werken.

De Betovering

Als je er nog even op uit wil, dan is er tijdens het festival De Betovering genoeg te beleven. Festival De Betovering is een internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. Iedereen is welkom! Daarom zijn er ook dit jaar weer relax-performances. Dit zijn voorstellingen aangepast voor kinderen die prikkels moeilijk kunnen verwerken. Hier vindt u een overzicht van het programma.

Andere activiteiten

Kijk hier voor andere leuke activiteiten tijdens de herfstvakantie. Ga bijvoorbeeld lekker oldskool naar het Kooman’s poppentheater of download deze herfsttekening om lekker thuis in te kleuren. Bezoek een speeltuin waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Bijvoorbeeld speeltuin De Koe aan de Van Campenvaart of het Melis Stokepark aan de Melis Stokelaan in Den Haag. Genoeg te doen dus!

Geniet van de herfstvakantie! We kijken er naar uit om iedereen op 31 oktober weer terug te zien!