Visual

Waar staan wij voor?

Kdc De Witte Vogel probeert, samen met de ouders/verzorgers, een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van het kind. We stimuleren zijn ontwikkeling.

Ook begeleiden we het kind en zijn ouders/verzorgers bij het uitzoeken van vervolgopvang. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar het kinderdagcentrum gaan en zich veilig voelen. Als een kind zich prettig voelt en zelfvertrouwen heeft, kan het zich beter ontwikkelen.

Vervolgopvang

Indien een kind ongeveer vier jaar is, zoeken we samen met de ouders/verzorgers naar de meest geschikte vervolgopvang. Veel kinderen stromen door naar de school van De Witte Vogel. Uitgangspunt voor ons is de meest geschikte plek voor het kind. We nemen alle mogelijkheden in de regio onder de loep.

Middin

Ons kinderdagcentrum maakt onderdeel uit van Middin, een stichting voor opvang en begeleiding van verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Wij werken intensief samen met Basalt revalidatie en de Resonans-scholen. De school van Resonans (De Witte Vogel) is gehuisvest in hetzelfde gebouw als het kinderdagcentrum.

Klik hier voor meer informatie over Middin.
Klik hier voor meer informatie over Resonans.
Klik hier voor meer informatie over Basalt.