Visual

Vijf jaar op de Melis Stokelaan

De Witte Vogel zit inmiddels vijf jaar op de Melis Stokelaan en dat is in juni 2022 goed gevierd. Er was een fantastische opkomst van ouders, vrijwilligers en medewerkers.

Het gebouw aan de Melis Stokelaan biedt één prachtige locatie voor speciaal onderwijs, zorg en revalidatie in Den Haag. De officiële opening vond plaats op 23 juni 2017 door toen nog wethouder Ingrid van Engelshoven (later minister van Onderwijs), onze voormalig directeur Erik Los en directeur van De Piramide Dick Rensen.

Op de foto v.l.n.r. Erik Los, Ingrid van Engelshoven en Dick Rensen, tijdens de opening in 2017.

Samen beter, beter samen
Het is een gebouw waar we trots op zijn, omdat we nog beter onderwijs, betere zorg en revalidatie kunnen bieden aan onze leerlingen. Samen beter, beter samen is hier wat ons betreft werkelijkheid geworden. Het gebouw is ontwikkeld samen met De Piramide, Resonans, Basalt Revalidatie, Middin, de Haagse Scholen en de gemeente Den Haag.

Lekkernijen
Er waren bij het jubileumfeest verschillende leuke activiteiten voor de leerlingen. Leerlingen konden lekker springen en bewegen op het springkussen of een ritje maken op de draaimolen. Verder waren er leuke spellen zoals sjoelen en touwtrekken. En met het eten zat het ook goed. De poffertjes vielen goed in de smaak bij de leerlingen. Veel ouders namen iets lekkers mee voor bij de koffie, super bedankt hiervoor! Iedereen heeft gesmuld van alle lekkernijen.

Guus Melis
De naam van de nieuwe mascotte van de school is bekend! We willen iedereen bedanken voor alle inzendingen. Er zaten hele leuke namen tussen. De leukste naam, en dus de winnaar, is ‘Guus Melis’! Guus zal voortaan aanwezig zijn bij alle festiviteiten die op school plaatsvinden.